Oog voor de omgeving en de toekomst
Duurzaamheid bij De Beerze

Duurzaam genieten bij De Beerze

Lekker genieten lukt wat ons betreft extra goed als we daarbij oog hebben voor het milieu en de toekomst van onze planeet. We hebben bij De Beerze dan ook oog voor duurzaamheid. Niet voor niks mogen we het keurmerk van Green Key Label dragen. Kijk voor meer informatie hierover op www.greenkey.nl en in onze MVO verklaring

Duurzame bouw

De Beerze heeft weliswaar een historische uitstraling maar voldoet aan de normen van A+++. Oude charme in een hedendaagse jas! Zonnepanelen pasten niet op ons eigen dak maar bevinden zich op het dak van een nabijgelegen pand.

Energie

We maken geen gebruik van gas, alles werkt op elektriciteit. Met deze energie gaan we zo efficiënt mogelijk om. We kunnen alle ruimten los van elkaar verwarmen en koelen. Zo gaat er niks verloren! We beschikken over een co2 gedreven warmtepomp om warmte uit de lucht te halen.

Schoonmaak- en verzorgingsartikelen

We kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit waarbij we streven naar partijen die net als wij ook duurzaam werken. Zo maken we gebruik van verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris. Een prachtig merk dat niet op dieren getest is, gemaakt is van natuurlijke ingrediënten en waarvan de producten vrij zijn van parabenen en siliconen. Bovendien steunen we zo ook de Marie-Stella-Maris foundation, die zich inzet voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.