Oog voor de omgeving en de toekomst
Duurzaamheid bij De Beerze

Duurzaam genieten bij De Beerze

Boutique Hotel De Beerze vind je in een omgeving vol groen. Een omgeving die we graag in stand houden en koesteren. Daarom heeft De Beerze geïnvesteerd in het integreren van duurzame oplossingen in het dagelijkse leven. Met oog voor duurzaamheid is het De Beerze gelukt om het Green Key Gold label te mogen dragen, maar waar zie je dat in terug?

DUURZAME BOUW

Boutique Hotel De Beerze heeft een historische uitstraling, maar achter dat authentieke jasje schuilen de elementen waardoor we voldoen aan de normen van A++++. Met andere woorden; hedendaagse kennis in een charmant jasje.

Zo zijn de zonnepanelen niet op het dak van het Boutique Hotel geplaatst, maar op het dak van een nabijgelegen pand. Zo maken we optimaal gebruik van de ruimte die we hebben om te streven naar een zo energieneutraal mogelijk verbruik.

ENERGIE

Gas is zoooo 2019… Daarom hebben we ervoor gezorgd dat alles werkt op elektriciteit. Met deze energie gaan we zo efficiënt mogelijk om. We kunnen alle ruimten los van elkaar verwarmen en koelen. Zo gaat er niks verloren! We beschikken zelfs over een co2 gedreven warmtepomp om warmte die in de lucht hangt, eruit te halen.

SCHOONMAAK- EN VERZORGINGSARTIKELEN

Duurzaamheid staat bij ons centraal en dat betekent dat dit element ook terug moet komen in alle details. We kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit, omdat we zo onze kernwaarden goed kunnen bewaken. Zo maken we gebruik van de verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris. Een uniek merk dat duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten heeft gebundeld tot een uniek product. Deze producten zorgen voor een optimale beleving voor zowel in het Boutique Hotel als in het Grand Café. Wanneer kom jij je onderdompelen in deze duurzame luxe?

Bovendien steunen we zo ook de Marie-Stella-Maris foundation, die zich inzet voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees hier onze MVO-verklaring.Green Key