Reserveer je ontbijt
Smakelijk eten!

Ontbijt

Voor een heerlijk Beers’ ontbijtje kun je terecht bij Meesterlijk, Willibrordstraat 1. Deze gezellige lunchroom (onderdeel van de Beerse Bakker) ligt op enkele minuten lopen van ons hotel. Ontbijt je liever in De Beerze? Dan kun je ervoor kiezen een ontbijtbox van Meesterlijk te laten bezorgen. En vanaf 11.00 u kun je voor een laat ontbijtje ook terecht in ons grand café.

Ontbijten bij Meesterlijk
Meesterlijk is op woensdag t/m maandag vanaf 08.00 u geopend. Op dinsdag is Meesterlijk gesloten maar dan kun je wel een ontbijtbox laten bezorgen (zie informatie verder hieronder). Als je online je ontbijt bij Meesterlijk reserveert kun je voor € 15,50 per persoon genieten van een uitgebreide tafel met lekkers zoals een broodje, croissantje, diverse soorten beleg, yoghurt, vers fruit, vers sap, een ei en een zoete lekkernij.

Kies je ervoor niet te reserveren? Dan kun je vanaf 09.00 u terecht voor een à la carte ontbijt.

Ontbijtbox bezorgd in het hotel
Wil je voor je ontbijt liever de deur niet uit of voor 08.00 u ontbijten? Meesterlijk bezorgt op aanvraag een dagverse ontbijtbox. Deze box bestaat per persoon uit een hard broodje, croissant, gekookt ei, yoghurt met granola, fruit, verse jus d’orange en diverse soorten beleg. De kosten voor deze box bedragen € 15,50 per persoon.

De betaling verloopt rechtstreeks via Meesterlijk, via een online betaalverzoek. Zodat je betaald hebt voor je ontbijt bezorgd wordt. Je ontbijtbox staat vervolgens vanaf 07.30 u voor je klaar in de centrale hal van het hotel.

Op woensdag levert Meesterlijk geen ontbijtboxen. Het is dan wel mogelijk om ter plaatse te ontbijten, zie informatie hierboven.

Let op! Meesterlijk is gesloten op:
25 en 26 december (ook geen ontbijtboxen op 27 december)
1 t/m 3 januari
20 t/m 29 januari (ook geen ontbijtboxen op 30 januari

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Reserveren 

Reserveer hieronder uiterlijk de dag van tevoren om 16.30 uur een ontbijtbox of een tafeltje bij Meesterlijk.  Heb je speciale dieetwensen? Vermeld ze dan bij de opmerkingen.

    Ik wil graag: / I would like to:

    Ik wil reserveren om / I would like to have breakfast at: