Start je dag goed
Lekker ontbijten

Ontbijt

Voor een heerlijk Beers’ ontbijtje kun je terecht bij Meesterlijk, Willibrordstraat 1. Deze gezellige lunchroom (onderdeel van de Beerse Bakker) ligt op enkele minuten lopen van ons hotel. Ontbijt je liever in De Beerze? Dan kun je ervoor kiezen een ontbijtbox van Meesterlijk te laten bezorgen.

Ontbijten bij Meesterlijk
Meesterlijk is geopend op woensdag t/m maandag vanaf 09.00 uur . Op dinsdag is Meesterlijk gesloten maar dan kun je wel een ontbijtbox laten bezorgen.

Naast diverse á la carte gerechten heeft Meesterlijk ook een uitgebreid ‘De Beerze-ontbijt’. Je vindt de uitgebreide menukaart hier. Reserveren is alleen nodig als je dieetwensen hebt, of als je weinig tijd hebt en graag wil dat je ontbijt klaar staat bij binnenkomst. Je kan een tafel reserveren met onderstaand formulier en je bestelling in de omschrijving vermelden.

Ontbijtbox bezorgd in het hotel
Wil je voor je ontbijt liever de deur niet uit? Meesterlijk bezorgt op aanvraag een dagverse ontbijtbox. Deze box bestaat per persoon uit een hard broodje, croissant, gekookt ei, yoghurt met granola, fruit, verse jus d’orange en diverse soorten beleg. De kosten voor deze box bedragen € 15,50 per persoon.

De betaling verloopt rechtstreeks via Meesterlijk, via een online betaalverzoek zodat je betaald hebt voor je ontbijt bezorgd wordt. Je ontbijtbox staat vervolgens vanaf 07.30 u voor je klaar in de centrale hal van het hotel.

Op woensdag levert Meesterlijk geen ontbijtboxen. Het is dan wel mogelijk om ter plaatse te ontbijten.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Reserveren 

Reserveer hieronder uiterlijk de dag van tevoren om 16.30 uur een ontbijtbox of een tafeltje bij Meesterlijk. Vermeld dieetwensen bij de opmerkingen. Heb je weinig tijd en wil je dat het ontbijt klaar staat als je aankomt? Vermeld dan je bestelling in de opmerkingen.

    Ik wil graag: / I would like to:

    Ik wil een tafel reserveren om / I would like to book a table at: