Reserveer je ontbijt
Smakelijk eten!

Ontbijt

Voor een heerlijk Beers’ ontbijtje (€ 15,50) kun je terecht bij lunchroom Meesterlijk, Willibrordstraat 1. Meesterlijk ligt op enkele minuten lopen van ons hotel en is op woensdag t/m maandag vanaf 08.00 u geopend. Het eerste kopje koffie/thee krijg je van het huis! Ben je een late ontbijter? Dan kun je vanaf 11.00 u ook terecht in ons grand café (op zondag vanaf 10.00 u).

Speciaal voor gasten van De Beerze die voor het ontbijt liever de deur niet uitgaan, bezorgt Meesterlijk een dagverse ontbijtbox, bestaande uit een croissant, een hard broodje en gekookt eitje, yoghurt met granola, fruit, verse jus d’orange en diverse soorten beleg. De kosten voor deze ontbijtbox bedragen € 14,95 per persoon. De betaling verloopt rechtstreeks via Meesterlijk, via een online betaalverzoek. Zodat je betaald hebt voor je ontbijt bezorgd wordt.

Reserveer hieronder uiterlijk de dag van tevoren om 12.00 uur een ontbijtbox of een tafeltje bij Meesterlijk. Je kunt je ontbijtbox de aangegeven dag ophalen in de centrale hal van het hotel.

    Ik wil graag: / I would like to: